UUNI Pizzeria lyhyesti

Pizzojemme ydin ja juuret ovat klassikkoruoan syntykaupungissa Napolissa. Emme kuitenkaan voi, tai edes halua, välttyä pohjoismaisilta vaikutteilta. Kutsummekin itseämme New Nordic Style -pizzaravintolaksi.

Kaiken perustana toimii pohja, joka koostuu laadukkaista ainesosista ja taikinapohjasta. Kaikki raaka-aineemme ovat pääsääntöisesti peräisin lähituottajilta tai pizzan kotimaasta Italiasta.

Ravintolamme sydän on UUNI, joka sijaitsee vain muutaman metrin päässä pöydistä. Voit seurata juuri sinun pizzasi valmistumista alusta loppuun asti.

Meille pizzojen valmistaminen ei ole mitään liukuhihnatyötä. Jokainen asiakkaidemme eteen kannettu pizza on tehty aidolla intohimolla. Meillä on päättymätön tahto parantaa tuotteitamme, jotta jonakin päivänä voimme ylpeästi sanoa valmistaneemme täydellisen pizzan.

 

Aukioloajat ja asioiminen pizzerioissa

 

Katso ajantasaiset aukioloaikamme valitsemasi toimipisteen kohdalta! Sivuiltamme löydät aina ajankohtaiset aukiolot sekä juhlapyhien muutokset aukioloihimme.

Suurinosa toimipisteistämme ovat esteettömiä ja henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme mielellään esimerkiksi kynnyksien kanssa. 

Lemmikit ovat tervetulleita terasseillemme, ravintolan sisätiloihin päästämme ainoastaan opaskoirat. Suosittelemme noutotilauksen tekemistä ennakkoon verkkokaupassa, toimitamme noutopizzat pyynnöstä myös ulko-ovelle asti!

 

Haluaisitko kysyä jotakin meiltä?

 

Laita meille sähköpostia info@uunipizzeria.fi tai lähesty meitä valmiin palautelomakkeen kautta. Yrityksille meillä on tarjolla tili - otathan yhteyttä ensisijaisesti lomakkeen kautta!

 

            

 

 

Oiva -raportit

Center

Kaarina

Kastu

Kupittaa

Naantali

Salo

Martti

Hae Oiva -raportteja