HALOO HYVINKÄÄ - HALUAISITKO JUST SÄ UUNIIN DUUNIIN?
Uuni-Pizzeria on kotimainen ja tasaiseen tahtiin kasvava, turkulaislähtöinen pizzeriaketju. Ensimmäinen UUNI avasi ovensa lokakuussa 2020 Martinkadun kivijalkaan ja tästä lähtien tämä pieni, mutta pippurinen joukko ravintola-alan ammattilaisia on lähtenyt laajentamaan toimintaansa aina Uudellemaalle asti. Toimintafilosofiassamme yhdistyy rakkaus laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä aitoon, italialaiseen pizzaan, asiakaslähtöistä palvelua unohtamatta. Pizzamme tarjoillaan New Nordic Style-tyyppisesti rehevillä reunoilla sekä tarkkaan harkituilla, suomalaiseen suuhun sopivilla makupareilla viimeisteltyinä. Pizzan ohella tarjoilemme raikkaita salaatteja ja pienempiä purtavia pizzan kylkeen - virvoitusjuomia ja dippejä unohtamatta.
MITÄ HAEMME?
UUNI-pizzeria Hyvinkää hakee vakituisia sekä osa-aikaisia työntekijöitä tammikuussa 2025 aukeavaan UUNItuoreeseen ravintolaan! Haemme riveihimme ravintolapäällikköä, vuoropäällikköä, pizzakokkeja ja salityöntekijöitä. Valmistamme pizzamme intohimolla ja siksi toivomme myös sinun olevan laadukkaan pizzan ystävä. Toivomme, että tinkimätön asenne ja kunnioitus tuotteitamme kohtaan näkyy ja kuuluu tekemisessäsi. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme hygieniapassia sekä salmonellatodistusta, lisäksi pizzakokeille vaatimuksena on anniskelupassi ja salityöntekijälle B-ajokortti manuaalivaihteille. Työkielemme on suomi.
Kurkkaa alta, miksi juuri UUNI-Pizzeria on sun tuleva työnantaja ja hae tehtävään sivun alalaidan lomakkeella!
UUNI-DUUNI & TYÖTEHTÄVÄT
Ravintolapäällikkö, olet
- vastuussa siitä, että jokainen asiakkaasi saa juuri UUNI:n konseptin mukaisen, korkealaatuisen pizzan, iloisella asiakaspalvelulla höystettynä
- motivoitunut, tavoitteellinen ja ymmärrät kannattavan liiketoiminnan perusperiaatteet
- kykeneväinen johtamaan ravintolaa edestäpäin ja esimerkillä, sillä sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
- valmis rekrytoimaan ja perehdyttämään oman tiimisi sekä huolehtimaan työyhteisön hyvinvoinnista
- vastuuntuntoinen tyyppi, jolta löytyy työkaluja myös henkilökohtaisen stressin purkamiseen ja elämänhallintaan
- valmis tekemään suorittavaa työtä yhdessä oman tiimisi kanssa myös iltaisin ja viikonloppuisin
Vuoropäällikkö, olet
- ravintolapäällikön oikea käsi, silmät ja olkapää sekä vastaat ravintolan toiminnasta ravintolapäällikön ollessa vapaalla
- luotettava linkki työntekijöiden, ravintolapäällikön ja hallinnon välillä
- se, joka ylläpitää työpaikan positiivista ilmapiiriä omalla toiminnallasi ja näyttää esimerkkiä muille
- vastuussa tuotteen laadusta ja asiakastyytyväisyydestä sekä valmis omaksumaan uusia toimintatapoja
- pizzakokkia osaavampi, keittiöalan ammattilainen, joka on valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin
Pizzakokki, olet
- pizzamaailman kokenut konkari, jolle pizzan valmistaminen ravintolakeittiössä on jo entuudestaan tuttu juttu
- tyyppi, jolla pizzalapio pysyy hyppysissäsi kovimmassakin kiireessä ja joka jaksaa heittää työkaverin kanssa läpät vauhdissakin
- asiakaspalvelija isolla A:lla, sillä pizzakokin työtehtäviin UUNIssa kuuluu myös kassatyöskentelyä ja asiakaskohtaamisia
- päämäärätietoinen ja valmis työskentelemään tiimin yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi
- valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin
Salityöntekijä, olet
- asiakaspalvelija isolla A:lla ja valmis jutustelemaan asiakkaiden kanssa, tuoden konseptimme näkyväksi
- sosiaalinen, reipas ja järjestelmällinen - tervehdit asiakkaita aina kohteliaasti sekä ystävällisesti
- valmis tekemään monipuolisesti ravintolan tavanomaisimpia töitä, kuten ylläpitämään siisteyttä ja kohentamaan viihtyvyyttä
- kykeneväinen viimeistelemään pizzoja keittiön puolella, pizzakokin ohjauksessa
- vastuussa pizzojen kotiinkuljetuksesta