HEI TYÖNHAKIJA - HALUAISITKO JUST SÄ UUNIIN DUUNIIN?

Avaamme UUNItuoreen pizzerian Espoon Friisilään syyskuussa 2024! Haluaisitko juuri sinä avata myös uuden oven omassa elämässäsi ja kirjoittaa yhdessä pääkaupunkiseudun ensimmäisen UUNI -pizzerian historiaa?

 

Haemme riveihimme ravintolapäällikköä, jolle pizza ei ole pelkkää pikaruokaa. Valmistamme jokaisen pizzamme aidolla intohimolla ja siksi toivomme myös sinun olevan pizzan ystävä. Ravintolapäällikkönä kaikista tärkeimpänä työtehtävänäsi on varmistaa, että jokainen asiakkaasi saa juuri UUNI:n konseptin mukaisen pizzan, iloisella asiakaspalvelulla höystettynä. Me uskomme, että mitään taikatemppuja ei tarvita: erinomainen tuote ja jokaista asiakasta kunnioittava palvelu riittää. Kaikki päätökset koskien tuotteitamme tai asiakaspalveluamme tehdään tinkimättömällä asenteella ja tuotteen korkea laatu edellä.

Palkka: 3000-4000 €/kk

Työsuhde: kokoaikainen, toistaiseksi voimassaoleva

Etuja: henkilökunta-alennukset -30%, palkinnot hyvästä työstä

UUNIn vahvuudet: konsepti, laadukas tuote, motivoitunut ydinporukka, jossa hommia tehdään rehellisellä asenteella ja ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltaen, tiiminä

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esihenkilön tehtävistä ja keittiötyöskentelystä sekä hygienia- ja anniskelupassia. Ajokortti ei ole välttämätön, mutta kokemuksesta kerromme, että työskentelyäsi se helpottaa suuresti! Toivomme, että työntekijöiden ohjaaminen onnistuu sinulta suomeksi ja englanniksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä johtaa omaa tiimiä määrätietoisesti, mutta työntekijöitä arvostaen sekä ennen kaikkea esimerkillä.

Ravintolapäällikön roolissa pääset toimimaan lähimpänä esihenkilönä oman toimipisteesi työntekijöille, kehittämään omia valmiuksiasi ja osaksi eteenpäin katsovaa porukkaa. Vastaavissa tehtävissä työskentelee useampi ravintolapäällikkö, joiden tukeen voit luottaa. UUNI tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut. 

HAE MEILLE

Hae meille: jos haet pidempiaikaista työsuhdetta, olet valmis kasvamaan uuden konseptin rinnalla ja ymmärrät ruokatuotteen laadun sekä erinomaisen asiakaspalvelun tärkeyden

Puntaroi vielä: oletko valmis työskentelemään pääsääntöisesti myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan tiimisi rinnalla sekä tarvittaessa joustamaan työajoistasi. Ravintolapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti toteutuneesta laadusta ja ravintolan tuloksesta, joten edellytämme ravintolapäällikön olevan paikalla myös parhaaseen myyntiaikaan.

Haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika 29.7.-12.8.2024.

Työn aloitus: syyskuu 2024, sopimuksen mukaan